Újdonságok bemutatása


frissítve: 2019. 03. 02.

A megrendelő elgondolása szerinti egyedi kitűző gyártása 38 féle méretben, valamint hűtőmágnes és kulcstartó.

A jelvény (avagy popkitűző):

A jelvény látható része általában papír alapú (fénykép, fénymásolat, nyomdai sokszorosított) kép, de készítettem már textil, vékony bőr és hologram képhordozós kitűzőket is, esetenként szalaggal vagy rozettával ellátva. A jelvény készítés során a kép fém hordozó lemez (általában alumínium) kellékanyagra kerül, majd víztiszta védőfólia feszül rá, ami a fröccsenő víztől és a szennyeződésektől megvédi. A jelvény a fóliától szép csillogást kap. A kitűző hátulján bekapcsolható rozsdamentes tű van, amellyel a ruhára biztonságosan kitűzhető.  A jelvény tartós, időtálló. Puha nedves ronggyal tisztítható. A kitűzők, jelvények közösséget, összetartozást fejeznek ki.


 
Vélemények a jelvényről:

„Jelet hagyni magunk után. Minden hatalom, kultúra, csoport, egyén elementáris vágya, amiben meghatározza önmagát, irányát és célját. Különösen így van ez globális, eltömegesedett korunkban, ahol a márka, a logó termékcsaládokat, kontingenseket jelöl. Pedig egy jel akkor erős, ha egyedi, csak viselőjét, s annak szűkebb körét jelenti. Megoldást jelenthet egy olyan szisztéma, ahol a jel különösségéhez keressük az embert, vagyis a jelvény választásában érzi a vásárló személyesen megjelöltnek magát. „/Bakács Tibor Settenkedő/ 
„A jelvény mindig kifejezte az egy csoportba való tartózást, eszköze a közösség formálásnak. Öröm ajándékba adni és kapni. Lehet nyilvánosan viselni de a fiók mélyén is gyűjteni. De lehet reklámhordozó és kampányok hatékony eszköze. „ 
„Jelvény: Sport, Politika, Kampány, Klub, Rendezvény, Egyesület, Iskola, Önkormányzat stb. sorolhatnánk a végtelenségig. Ha egy hatékony reklámot szeretne cégének vagy csak kifejezni szeretné egy adott közösségbe való tartozásukat a jelvény egy remek megoldás.” 
 


Miért készíttessünk jelvényt?

- Mindenki megmutathatja egyéniségét.
- Divatkellék, így kiegészítőként is használható.
- Megfizethető, személyre szabott ajándék.
- Kiváló reklámajándék.
- Egy rendezvény kitűnő kelléke lehet, hiszen összetartozást fejez ki, ugyanakkor emléktárgyként is kiváló.
- Civil szervezetek, egyesületek, alapítványok támogatását is szolgálhatja, ugyanakkor viselői személyes példát adva felhívják mások figyelmét az adott civil szervezet céljaira, további támogatókat szerezve ezzel. 

 

Miért tőlem rendeljen jelvényt?

- Mert az országban a legnagyobb méret választékban gyártom a pop-kitűzőket.
- Amennyiben ajánlatom alapján engem választ, úgy a kiváló minőségű jelvény beszerzésével többé nem lesz gondja.
- Már 5 darabtól lehetséges a gyártás.
- A leggyorsabban szolgálom ki.
- Mint piacvezető, a legkedvezőbb ár/érték mutatót kínálom.
- Nem én vagyok a legdrágább, mégis büszkén jelenthetem: a kiváló minőség miatt sok visszatérő és sok új megrendelőm van.
- Áraim hűen tükrözik a termékeim kiváló minőségét.
- Rugalmas vagyok, utasításait viszont pontosan követem.
- Érdeklődésére szinte azonnal reagálok.
- Ha elküldte elképzelését, esetleg képet, szöveget, rövid idő múlva visszaküldöm a kitűző első méretarányos látványtervét.
- Gyorsan, pontosan és ingyenesen készítek látványtervet.


Milyen termékek rendelhetőek még?

- A legtöbb kitűző, a hátulján található zárható tű helyett gyártható erős hátsó-mágnessel, és máris hűtőmágnesről beszélünk.
- És ha már hűtőmágnes ... rendelhető 10 féle méretben víztiszta plexi kivitelben is.
- A kerek kitűzők közül 12 méret kulcstartó változatban is gyártható.
- És ha már kulcstartó ... rendelhető 6 féle méretben víztiszta plexi kivitelben is.
- A grafika körvonalainak követése lehetséges: öntapadós kitűző és nyomtatott mágnes esetében.Célpiacom:

Kisebb nagyobb közösségek, akik az együvé tartozást akarják (még ha csak rövid időre is) kifejezni. 
Megoldom az ez ügyben felmerülő összes feladatot, még ha a semmiből kell kiindulni, akkor is. 
Minden munka kivitelezésének elkérem a tisztes árát, de meg is oldom azokat. 
Nem hagyom a vevőmet a problémája megoldásakor rossz irányba elsodródni.
Amennyiben a közösség engem választ erre a feladatra, akkor a rendezvényük sikere nem fog a termékeim miatt csorbát szenvedni.
Áraim hűen tükrözik a termékeim kiváló minőségét, a gyors és precíz kivitelezést. 
Engem boldoggá tesz a munkám, főként akkor ha Ön is elégedett vele.


Pár gondolat magamról:

Gödöllőn, Sziszi királyné kedves városában születtem, még éppen jókor ahhoz hogy kisfiúként végig izgulhassam a leszálló-egység elrugaszkodását a Hold árnyékos oldaláról. Nem tudva hogy ezt is egy magyar mérnöknek (Goldmark Péter Károly, a színes televízió atyja) köszönhetjük, miszerint élő egyenes adásban láthatjuk a világra szóló eseményt.  Később a barátommal egy "műhelyt" rendeztünk be a padlásfeljáróban, ahol a sok játékszerszám között egy villanyszerelőtől ottfeledett valódi kombinált fogó volt a kincs. Sok mindennel foglalkoztam ebben a műhelyben, gyufa (feltalálója Irinyi János találmányát megpucolva) pálcikákból házakat és autókat ragasztottam. Fémépítő, java műanyag építő, LEGO és villamos alkatrészek, persze ez is csak játék, és megint csak egy kincs, egy valódi csengő reduktor (transzformátor, feltalálói
Déri Miksa, Bláthy Ottó Titusz és Zipernowsky Károly) voltak fantáziám kiszolgálói.   Az Agrártudományi egyetem computere (Naumann János vitathatatlan érdemeket szerzett a működési elvek kidolgozásában) szerint tökfej voltam, mert négy egyszerű kérdésre is rossz választ adtam, no persze matek tanárom "hathatós segítsége" okán. De hát az előre beprogramozott bohókás válasznak ki kellett jönnie ... de miért pont nálam? No mindegy, megvolt az első találkozásom a számítógéppel.  Az egyetemen pezsgő kulturális élet folyt, maradandó emlékem egy gyönyörű bélyeg kiállítás ... szép színes grafikák, feliratok ... majdnem jelvények ... hm, ez is egy találkozás. A sors ide oda vetett, de mindenhol igyekeztem kialakítani hacsak egy sarkot is szerszámokkal, számítógéppel. Újabb nagy szenvedély, összeállítottam egy vándor hologram kiállítást és éveken át vittem el az ország számtalan művelődési házába, iskolájába. A hologram kiállítás dísz helyén a Nobel díjas feltaláló Gábor Dénes térhatású arcképe volt látható. Igen, már ekkor gyártottam hologram felhasználásával jelvényeket.  Ma már nem utazom, időm túlnyomó részét a "szentélyemben" a sok-sok szerszámmal megtöltött műhelyemben töltöm, zenét is itt hallgatok miközben tervezem a grafikákat vagy préselem végső lépésként a kitűzőket. Kétkezi munkával, igazi szerszámokkal alkotok. Megvalósult a gyermekkori álmom.  Ebből a sikerből és örömből kívánok átadni valamennyit Önnek.


Webmester: Simonyi Zoltán   <frissítve 2019. 03. 02. 21:14>
Újdonságok bemutatása