Újdonságok bemutatása

Google plussz

twitter eléréseVideók megtekintése

Az Ön minőséghez hű vállalkozójának adatai:

Simonyi Zoltán e.v. 
váll. ig. ES-414604 
Tatabánya Város Polgármesteri Hivatala
Nyilvántartási szám: 9168983 
Statisztikai szám: 3213-231-11 
Adószám: 72920114-1-31
Kamarai nyilvántartási szám: KO72920114
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-142140/2018
váll. ig. ES-414604
TEÁOR: 321304; 321301; 329908; 479102 
2800 Tatabánya Verebély László u. 13.
info@kituzogyartas.hu
zoltan.simonyi@upcmail.hu
www.kituzogyartas.hu
www.facebook.com/jelveny
+36202366666 
+3634788314

Tárhely és domain szolgáltatóm adatai:
forpsi BlazeArts Kft.,
H-6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
.
admin@forpsi.hu
+3676550174

 

 

General Data Protection Regulation = Általános adatvédelmi rendelet


A weboldal igyekszik megfelelni a GDPR előírásainak. 
A GDPR röviden az Európai Unió és a Tanács által elfogadott, a személyes adatok védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelete, más néven általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation = Általános adatvédelmi rendelet).

A honlap nem kér be semmilyen személyes adatot, így ilyen módon személyes adat nem keletkezik.
A honlapra regisztráció és hírlevélre feliratkozás nincs, így ilyen módon személyes adat nem keletkezik.
A Vállalkozónak alkalmazottja nincs, így ilyen jellegű adatkezelés nem történik.

A vállalkozóval való kapcsolatteremtés egyik módja az email küldés, mely a kapcsolatot kereső fél tevőleges beleegyezésével és aktív kezdeményezésével történik.
A vállalkozóval való kapcsolatteremtés másik módja a telefon hívás, mely a kapcsolatot kereső fél tevőleges beleegyezésével és aktív kezdeményezésével történik.
A vállalkozóval való kapcsolatteremtés harmadik módja a személyes, mely a kapcsolatot kereső fél tevőleges beleegyezésével és aktív kezdeményezésével történik.

A személyes adatok egy része (név, cím) a Magyar Posta Zrt részére továbbításra kerül, de a Magyar Posta Zrt harmadik félnek nem adja tovább ezeket.

A személyes adatok egy része (név, cím) a vállalkozó mindenkori könyvelője részére továbbításra kerül, de az harmadik félnek nem adja tovább ezeket.

A személyes adatok egy része (név, cím) a NAV részére továbbításra kerülhet, de a NAV harmadik félnek nem adja tovább ezeket.

A rendelés teljesítéséhez szükséges adatok meghatározott időre biztonságosan tárolásra kerülnek.  Egyedüli kezelője a vállalkozó.
Amennyiben hacker támadás esetén az adatbiztonság sérül, a vállalkozás 72 órán belül jelenti  azt a NAIH felé.
Hacker támadás elleni védekezés a vírusirtó, kémprogram eltávolító és tűzfal programok.

Minden érintett:
- kérhet hozzáférést, vagyis tájékoztatást az adatai kezeléséről;
- kérhet helyesbítést, ha valamilyen adata nem stimmel;
- kérheti az adatkezelés korlátozását;
- töröltetheti az adatait, ha azokat jogellenesen kezelték, vagy ha megszűnt az adatkezelés jogalapja (például ha visszavonta a hozzájárulását, és más jogalap nem maradt) – ez az úgynevezett "elfeledtetéshez való jog";
- hordozhatja az adatait, vagyis kérheti a kezelt adatokat "tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban", hogy azokat egy másik szolgáltatóhoz átvihesse;
- tiltakozhat az adatai kezelése ellen;
- tiltakozhat a profilozás ellen, bár ilyet a vállalkozás nem tesz egyáltalán.
A vállalkozás jellegéből adódóan 16 életév alatti partner nem fordul elő.
A vállalkozás jellegéből adódóan csak valamely céges formátumú üzleti partner fordul elő.

Adatkezeléssel kapcsolatos panaszaival a  Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, röviden NAIH fordulhat.
A vállalkozás adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-142140/2018

 

 

Célpiacom

Kisebb nagyobb közösségek, akik az együvé tartozást akarják (még ha csak rövid időre is) kifejezni. 
Megoldom az ez ügyben felmerülő összes feladatot, még ha a semmiből kell kiindulni, akkor is. 
Minden munka kivitelezésének elkérem a tisztes árát, de meg is oldom azokat. 
Nem hagyom a vevőmet a problémája megoldásakor rossz irányba elsodródni. Amennyiben a közösség engem választ erre a feladatra, akkor a rendezvényük sikere nem fog a termékeim miatt csorbát szenvedni.
Áraim hűen tükrözik a termékeim kiváló minőségét, a gyors és precíz kivitelezést. 
Engem boldoggá tesz a munkám, főként akkor ha Ön is elégedett vele.

Gyermekkori álmom: Gödöllőn, Sziszi királyné kedves városában születtem, még éppen jókor ahhoz hogy kisfiúként végig izgulhassam a leszálló-egység elrugaszkodását a Hold árnyékos oldaláról. Nem tudva hogy ezt is egy magyar mérnöknek (Goldmark Péter Károly, a színes televízió atyja) köszönhetjük, miszerint élő egyenes adásban láthatjuk a világra szóló eseményt.  Később a barátommal egy "műhelyt" rendeztünk be a padlásfeljáróban, ahol a sok játékszerszám között egy villanyszerelőtől ottfeledett valódi kombinált fogó volt a kincs. Sok mindennel foglalkoztam ebben a műhelyben, gyufa (feltalálója Irinyi János találmányát megpucolva) pálcikákból házakat és autókat ragasztottam. Fémépítő, java műanyag építő, LEGO és villamos alkatrészek, persze ez is csak játék, és megint csak egy kincs, egy valódi csengő reduktor (transzformátor, feltalálói Déri Miksa, Bláthy Ottó Titusz és Zipernowsky Károly) voltak fantáziám kiszolgálói.   Az Agrártudományi egyetem computere (Naumann János vitathatatlan érdemeket szerzett a működési elvek kidolgozásában) szerint tökfej voltam, mert négy egyszerű kérdésre is rossz választ adtam, no persze matek tanárom "hathatós segítsége" okán. De hát az előre beprogramozott bohókás válasznak ki kellett jönnie ... de miért pont nálam? No mindegy, megvolt az első találkozásom a számítógéppel.  Az egyetemen pezsgő kulturális élet folyt, maradandó emlékem egy gyönyörű bélyeg kiállítás ... szép színes grafikák, feliratok ... majdnem jelvények ... hm, ez is egy találkozás. A sors ide oda vetett, de mindenhol igyekeztem kialakítani hacsak egy sarkot is szerszámokkal, számítógéppel. Újabb nagy szenvedély, összeállítottam egy vándor hologram kiállítást és éveken át vittem el az ország számtalan művelődési házába, iskolájába. A hologram kiállítás dísz helyén a Nobel díjas feltaláló Gábor Dénes térhatású arcképe volt látható. Igen, már ekkor gyártottam hologram felhasználásával jelvényeket.  Ma már nem utazom, időm túlnyomó részét a "szentélyemben" a sok-sok szerszámmal megtöltött műhelyemben töltöm, zenét is itt hallgatok miközben tervezem a grafikákat vagy préselem végső lépésként a kitűzőket. Kétkezi munkával, igazi szerszámokkal alkotok. Megvalósult a gyermekkori álmom.  Ebből a sikerből és örömből kívánok átadni valamennyit Önnek.

 

Kérje e-mailben a részletesebb tájékoztatást.


Webmester: Simonyi Zoltán   <frissítve 2019. 01. 05. 15:43>
Újdonságok bemutatása